Trysil Sommerskiskole

Sommerens morsomste treningsuke

NYHET!

Trysil Sommerskiskole

Skiskyting 2024

23. - 28.JUNI 2024

Påmeldingen er åpen!

For skiskyttere født mellom 2006 og 2012 med eget våpen

Årets gjesteinstruktør

Tidligere verdensmester Tiril Eckhoff kommer til Trysil Sommerskiskole Skiskyting i 2024!

Hva er Trysil Sommerskiskole Skiskyting?

TSSS Skiskyting er en sommerskiskoleuke for skiskyttere. Her tar vi med oss suksessoppskriften fra Trysil Sommerskiskoles 12 år lange historie, med fokus på å skape opplevelser både på og utenfor idrettsbanen, men optimaliserer det for skiskyting.

Denne uken har en litt høyere aldersgrense for å skape en best mulig arena for utvikling for våre deltakere. Her vil skiskyttere fra hele Norge bli utfordret på skytebanen, i løping, på rulleski, i styrke, spenst, hurtighet med mer. Mens de yngste vil ha fokus på grunnleggende ferdigheter, vil de eldste bli utfordret med mer konkurransespesifikke økter, både på og utenfor skytebanen. Alt vil være tilpasset utøvernes alder og nivå, veiledet av noen av landets beste trenere. Vi oppfordrer derfor også yngre juniorutøvere til å delta.

Sentral informasjon

Sportsjef

Sondre Bergan Hugsted

Sondre har vært sportssjef for Trysil Sommerskiskole de siste tre årene. Til sammen har han over 50 uker på sommerskiskole som enten sportssjef, trener eller utøver, noe som antagelig gjør han til Norges mest erfarne på området. Til vanlig jobber Sondre fulltid som barneskolelærer, samtidig som han er trener i Njård Langrenn. Tidligere har han også vært trener for juniorgruppa i Konnerud IL

Pris: 6300 kr

Dette første året vil vi ta imot maksimalt 100 deltakere. Vær tidlig med påmelding for å sikre plass. Dersom du har spørsmål, send mail til kontakt@trysilsommerskiskole.no. Eventuelt kan du kontakte direkte til arrangementsleder Bjørnar Myhren, tlf. 951 18 811.

Våre samarbeidspartnere