Trysil Sommerskiskole

Sommerens morsomste treningsuke

Hvorfor delta på Trysil Sommerskiskole?

Hotellet

Sosiale aktviteter

Treningsfasiliteter

Trysilvenner

Treningsmiljø

Instruktørene

Hotellet

Siden 2014 har Trysil Sommerskiskole blitt arrangert  på Radisson Blu Resort Trysil. Ikke bare er det moderne hotellet plassert i bunnen av det fantastiske alpinanlegget i Trysil og i umiddelbar nærhet til rulleskiløype og sykkelløyper. Det gjør også at vi kan tilby våre deltakere å bo på store, nye hotellrom under hele oppholdet.

Videre tilbyr også hotellet både bowlingbaner og badeområder som Trysil Sommerskiskoles deltakere får disponere i løpet av treningsuken, samt lokaler som muliggjør alt fra disco, talentshow og fellesmøter.

Vil du vite mer? Ta en titt på hotellets hjemmeside.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Sosiale aktiviteter

På Trysil Sommerskiskole ønsker vi å skape uforglemmelige opplevelser for våre deltagere. Dette gjelder også utenfor treningsarenaen. Gjennom hele uken arrangeres det sosiale aktiviteter som bowling, bading, disco, limbo, talentkonkurranse med mer. 

Alle disse sosiale aktivitetene er frivillig å delta på, men for mange av sommerskiskolens tidligere deltagere har dette vært de arenaene hvor vennskapene har blitt formet og minnene skapt.

Treningsfasiliteter

Trysil Sommerskiskole har en unik tilgang på treningsfasiliteter. Fra hotellet er det kort avstand til rulleskiløypen på Trysil Knut Arena som er tilpasset både små og store. Hotellet ligger plassert i bunnen av Trysilfjellet. Herifra kan øktene innebære langturer i fjellet, intervaller i alpinbakken eller sykkel i flytstiene,

I kort avstand til sommerskiskolen finnes også både fotballbaner, hinderløyper og friidrettsbane. I tillegg har sommerskiskolen både utstyr og lokaler på hotellet som muliggjør et hav av kvalitetssikre treningsøkter.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Treningsmiljø

Noe av det fantastiske med Trysil Sommerskiskole er at vi samler skiglad ungdom fra alle Norges kanter. Under skiskolen blir disse delt inn i store treningsgrupper bestående av jevnaldrende, og sammen med andre på ditt nivå vil du kunne trene, konkurrere, lære og ha det gøy i trygge rammer. Uansett nivå vil du ha noen du kan matche deg mot og lære av. Trysil Sommerskiskole er dermed en unik mulighet til å ta til seg nye inntrykk og lærdom, som man kan ta inn i den vanlige treningshverdagen. Og hvem vet? Kanskje blir noen av dine treningskamerater på Trysil Sommerskiskole en del av ditt faste treningsmiljø.

Instruktørene

På Trysil Sommerskiskole har vi det i mener er verdens beste instruktører, og alle står i kø for å dele sin kunnskap med deg! Hver uke har vi blant annet besøk av landslagsutøvere, som alle utøverne får mulighet til å møte og få tips av. Videre har vi også det vi synes er verdens beste gjeng med instruktører som legger til rette for en fantastisk uke både på og utenfor treningsbanen. Dette er voksne instruktører som har bred erfaring som trenere, både på skiskole, i store skiklubber, eller til og med på landslag.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Trysilvenner

Det er mange grunner til å reise på Trysil Sommerskiskole, men den viktigste faktoren er hverken de gode treningsfasilitetene eller de meriterte gjesteinstruktørene. Det er derimot de nære relasjonene som knyttes her, som virkelig skaper opplevelsene på Trysil Sommerskiskole. En venn du får på Trysil Sommerskiskole er ikke bare en vanlig venn, men det vi liker å kalle en «trysilvenn». Og både instruktører og utøvere ser frem til å bli dine trysilvenner!