Trysil Sommerskiskole

Sommerens morsomste treningsuke

Informasjonsskriv om Trysil Sommerskiskole 2023

Kjære Trysilvenner!

Vi gleder oss stort til å se dere alle i august! For at alle skal væreklare for sommerens morsomste treningsuker, kommer det her litt viktig informasjon om årets sommerskiskole:

Overnatting:

Beliggenhet:
Hotellet ligger rett ned for Trysil Turistsenter (Trysilfjellet sør). Det er godt skiltet fra RV 25. Hotellet: Radisson Blu Resort Trysil. 3 eller 4–manns rom med dusj og wc. For øvrig meget høy standard. Rommene vaskes daglig. Sengesett og håndklær er inkludert i deltakeravgiften. Det skiftes sengetøy en gang i løpet av uken. Håndklær skiftes hver dag. Det serveres tre måltider pr. dag, samt kornblanding til kvelds. Tilgang til gratis frukt alle dager.

Romdeling:
Påmeldingsansvarlig vil i samarbeid med hotellet gjøre alt for at elevene får innfridd sitt ønske om romkamerat. Alle er gitt mulighet til å angi 2 (to) navn. Hvis det skulle oppstå en uheldig sammensetning, justeres dette etter innsjekk, sammen med gruppeleder og hotellpersonalet.

Logistikk og transport:

Transport:
Det er satt opp buss fra Oslo Bussterminal og Oslo Lufthavn på ankomstdagen og retur på avreisedagen, for de som har bestilt og betalt dette på forhånd. Betalingskontroll vil bli foretatt før ankomst og avreisedagen. Det er ikke mulig å gjøre endringer etter den 15. juli, etter avtale med turoperatøren. Det vil være med minst én reiseleder på bussen(e). Det vil IKKE være mulig å gå av bussen andre steder enn de overnevnte holdeplassene ved hjemreise.

Ankomst:
Innsjekking på Hotell Radisson Blu Resort Trysil søndag den 6. august og søndag den 13. august senest kl 18.00.
Avreise:
Etter lunsj, fredag 11. og fredag 18. august, ca. kl 13.30-13.45. Estimert ankomsttid Oslo rundt kl. 16.30.

Sportslig

Åpning og felles informasjon i Multisalen kl 19.00. Middag serveres etter åpningen.

Program:
Blir kunngjort på informasjonsmøte ankomstdagene. Hele tiden vil det rullerende dagsprogram og aktuell informasjon på intern TV ved multisalen. Det vil bli treningsøkter om formiddagen og ettermiddagen. I tillegg en sosial aktivitet om kvelden.
Sportssjef: Sondre Bergan (98471854), Ass. sportsjef: Eirik Kilen Myhren (97133424)

Sportssjef: Sondre Bergan (98471854), Ass. sportsjef: Eirik Kilen Myhren (97133424)

Instruktører:

Vi har et sterkt kvalifisert trenerteam med mye erfaring og god kompetanse. I tillegg brødrene Harald Østberg Amundsen, Hans Christer Hollund, Andrew Musgrave og Simen Hegstad Krüger i løpet av skolen.

Arrangementsansvarlig: Trysil Aktiv AS v/Bjørnar Myhren.

Generelt

Kioskutsalg: Innenfor avtalte tider blir det tilgang til en kiosk på hotellet, hvor elevene får kjøpt brus, diverse sjokolade etc. Det kan betales med både kontanter, VIPPS og VISA-kort.

Forsikring: På Sommerskiskolen anbefaler vi at deltagerne har NSFs / NSSFs startlisens. Skiskolen fraskriver seg alt ansvar for elever som beveger seg utenfor hotellets område på fritiden.

Kontaktinformasjon: Telefon til hotellet: 62 44 90 00 / Arrangementssjef: 951 18 811.

Pakkeliste på hva elevene må ha med seg:

• Fritidsklær

• Toalettsaker

• Liten tursekk til fjelltur

• Skistøvler – klassisk og skøyting

• Sykkelhjelm – Viktig!

• Joggesko

• Treningstøy – minst 2 sett. Været i Trysil i August kan være svært varierende. Viktig at utøveren får med seg nok varme klær

• Lue, hansker, hals

• Overtrekksjakke – vann / vindtett.

• Drikkebelte – Viktig!

• Refleksvest – Viktig!

• Badetøy

• Klær til fjelltur – varme og vann/vindtette

• Godt med sokkeskift

• Allergi/Astmamedisiner, eller andre medikamenter som må brukes.

• Rulleski / staver – rulleski til både klassisk og skøyting

Det er et begrenset antall rulleski, sko og staver til utlån. Men, vi anbefaler alle som har eget utstyr å ta med det. Eget utstyr skal ligge i skiboden.

Alle deltagerne må ha sitt utstyr tydelig merket.

Viktig informasjon i forbindelse med foto/video og personvern:

Det vil bli tatt bilder og film av en profesjonell fotograf under sommerskiskolen for å gi deltakerne et varig minne av uka. I tillegg vil det bli filmfremvisning under infomøtene på kveldene. Link til mappe med bilder og film vil bli tilsendt etter skolens slutt. Fotomaterialet vil også kunne bli brukt i promotering av Trysil Sommerskiskole på våre sosiale plattformer (Facebook: Trysil Sommerskiskole, Instagram: @trysilsommerskiskole) både under og etter skolens slutt. Utvalgte bilder vil også kunne bli publisert på våre sponsor- og samarbeidspartnere sine sosiale plattformer (f.eks. SWIX, Madshus og Alpina). I tillegg har vi vår egen «Snapchat-konto» (Trysilsommerski). Her oppdaterer trenerne med film og bilder fra øktene, gir tips, svarer på eventuelle spørsmål og minner deltakerne på viktig informasjon (f.eks. når sosiale aktiviteter eller treningsøkta starter). Profilen er lukket, og kun godkjente «venner» har tilgang til å se «Mystory». Alle påmeldte har samtykket i fotografering i påmeldingen. Vennligst ta snarlig kontakt med påmeldingsansvarlig, Bjørnar Myhren, hvis dette ikke stemmer for ditt barn. 

Vi gleder oss til å se igjen alle gamle og bli kjent med mange nye Trysilvenner i August!

Med vennlig hilsen,

Sondre B. Hugsted, Sportssjef

Eirik Kilen Myhren, Ass. Sportsjef

Bjørnar Myhren, Arrangementsansvarlig

%d bloggere liker dette: