Trysil Sommerskiskole

Sommerens morsomste treningsuke

Trysil Sommerskiskole Skiskyting utsettes til 2024

Tidenes første Trysil Sommerskiskole Skiskyting blir utsatt fra 25.-30.juni 2023 til 23.- 28.juni 2024

Etter 11 suksessfulle år med Trysil Sommerskiskole, valgte vi som nye eiere å videreutvikle tanken om å tilrettelegge for en egen uke kun for skiskyttere. Selv om mange skiskyttere opp igjennom årene har deltatt på Trysil Sommerskiskole, har ikke tilbudet vært tilpasset de reelle utfordringene en skiskytter møter i kombinasjonen av både fysiske og skyte-tekniske ferdigheter. Derfor har vi gjennom våren jobbet for å gjennomføre en slik uke i juni 2023. Med på laget har vi fått med oss verdens beste landslagstrenere i skiskyting, samt videreført suksessformelen med å bo på Radisson Blu Resort Trysil. 

Likevel ser vi at den beste løsningen vil være å utsette tidenes første Trysil Sommerskiskole Skiskyting til 2024. Dette er for å kunne skape en best mulig totalopplevelse for våre deltagere. De som allerede hadde meldt seg på årets skiskytter-uke har blitt informert om avgjørelsen, og fått mulighet til reservert plass på neste års skiskole. 

Påmeldingen for Trysil Sommerskiskole Skiskyting 2024 vil åpne høsten 2023, sammen med påmelding for Trysil Sommerskiskoles vanlige uker. Mer informasjon vil komme etterhvert, og vi gleder oss stort til å kunne tilby skiskyttere fra hele Norge et fantastisk opplegg etter skoleslutt i 2024.

Med hjertelig hilsen eierne av Trysil Sommerskiskole.

%d bloggere liker dette: