Trysil Sommerskiskole

Sommerens morsomste treningsuke

Nyttårshilsen fra trysil sommerskiskole

Kjære trysilvenner!

Året 2022 ble året hvor vi endelig kunne gjennomføre Trysil Sommerskiskole uten strenge covid-restriksjoner, og nok en gang klemme alle våre nydelige trysilvenner. Etter to år med en-metersregel, strenge inndelinger i grupper og et litt amputert sosialt opplegg, var vi i år endelig tilbake til den gode gamle skiskole-hverdagen. I år kunne trysilvenner i alle aldre dele fantastiske opplevelser sammen, både på og utenfor idrettsbanen. Samtidig toppet værgudene det hele med å gi oss strålende vær gjennom begge ukene, og 2022 står tilbake som et av tidenes beste år for Trysil Sommerskiskole. 

Årets skiskole var også det første året med nye eiere. Etter 10 fantastiske år med Hallo Trysil, med Svein Skarpmo i spissen, tok vi i Trysil Aktiv over stafettpinnen. Og med de fantastiske ukene med sommerskiskole vi hadde i 2022, gleder vi oss ubeskrivelig mye til 2023. Allerede er uke 1 fulltegnet, og uke 2 fyller seg opp for hver uke som går. Fantastiske instruktører, både gamle og nye fjes, er klare og gleder seg til å skape utrolige uker for våre skiskoledeltagere. 

Alle våre påmeldte deltagere har nåAlle som mottar denne e-posten, står på venteliste for uke 1 på Trysil Sommerskiskole 2023. De som nå har fått plass på uke 1,  vil i løpet av starten av januar motta faktura med del en av påmeldingsavgiften. Dersom denne ikke blir betalt innen fristen, vil plassen gå til nestemann på ventelisten. Får du plass fordi noen trekker seg/ikke betaler innen fristen, vil du motta mail på dette fortløpende. Vi vil sende ut oppdatering på mail til alle som fortsatt er på venteliste når første betalingsrunde er over.

Gjennom våren vil det komme informasjon, tips og triks, samt innhold fra instruktørerog samarbeidspartnere, på vår nye hjemmeside. Vi anbefaler derfor alle om å ta en kikk innom www.trysilsommerskiskole.no av og til for å holde seg oppdatert. Eventuelt kan man følge Trysil Sommerskiskole både på Facebook, Instagram og TikTok. 

Vi vil ønske alle trysilvenner et godt nytt år, og håper det fylles av skiglede. Del gjerne bilder i sosiale medier, og tag enten Trysil Sommerskiskole eller #trysilvenner, slik at vi kan få et lite innblikk i livene til våre fantastiske deltagere frem til sommerskiskolen starter i august. 

%d bloggere liker dette: